Odontologia Mínimament Invasiva

Clínica Dental Miriam Arbas Centelles  aposta per una filosofia de treball innovadora en el camp de l'odontologia: l'Odontologia Mínimament Invasiva.

Aquesta concepció s´arrela a orígens greco-llatins amb pautes de respecte per la integritat del cos humà.

En el camp de l´operatòria dental, seguim un enfocament de tractament de les càries amb una implicació de pautes de respecte pel teixit dental natural absolutes.

L´aplicació i desenvolupament de les tècniques adhesives en les últimes dècades han estat decisius per prende consciència de la necessitat de preservar al màxim l´estructura i la biologia dels teixits dentaris.

A la nostra clínica, apostem per un coneixement detallat en quant a avanços tecnològics, nous materials, instruments i tècniques que permeten arribar a aconseguir procediments mínimament invasius.

Aleshores entenem la nostra filosofia de treball com una afirmació de la prioritat de la conservació, en la mesura de los possible, del teixit orgànic dentari.

"No fer, més que fer" descriu i defineix la nostra manera d´actuar.

Conservar l´estat i la salut de la boca i de les dents el més semblants a com la naturalesa els preserva.

El concepte de mínima invasió inclou la reducció i prevenció de càries, la reducció i preparació de les dents amb la major conservació de teixits dentals durs, de la polpa i dels teixits periodontals.

Per a la nostra clínica la dent natural és únic i seguint la nostra filosofia de treball estimem que és molt difícil igualar o superar les propietats naturals dels teixits dentaris dels nostres pacients.